Ligging

Verscholen in de Limburgse heuvels, ligt het pittoreske dorpje Reijmerstok. Het is van oorsprong een dorp met lintbebouwing, een dorp dat zich heeft ontwikkeld langs één langgerekte straat.

Reijmerstok ligt centraal in het Mergelland en is een kerkdorp van de gemeente Gulpen. Er wonen 550 mensen en de bevolkingsdichtheid is 295 personen per km2.
Steden als Maastricht, Heerlen, Aken en Luik liggen op steenworp afstand en snelwegen (o.a. A2 en A67) zijn vlot te bereiken.

Reijmerstok ligt in vogelvlucht op een paar honderd meter van de Belgische grens, kort bij de Voerstreek met haar gezellige dorpjes, leuke terrasjes, restaurantjes en sfeervolle zondagsmarktjes. Een ideale omgeving dus voor wandelaars, natuurliefhebbers en rustzoekers.

Reijmerstok heeft een basisschool, een stopplaats voor de streekbus en een dorpswinkel waar men naast de boodschappen ook terecht kan voor alle nieuwtjes over het dorp en zijn inwoners.

De carréhoeve met ondergrond, erf, tuin, weide en bos, staande en gelegen te 6274 NK Reijmerstok, aan de Reijmerstokkerdorpsstraat 143.

Kadastraal bekend als:

Gemeente Gulpen,
Sectie F, nummer 93
groot 88 are en 39 centiare
en       Gemeente Gulpen,
sectie F, nummer 130,
groot 3 are en 84 centiare